top of page

RECENSIES

Sara

Belinda heeft mij geholpen mijn belemmerende gedachten inzichtelijk te maken en hoe ik deze kan ombuigen naar gedachten die mij helpen. Daarnaast heeft ze me laten ontdekken wat mijn kwaliteiten  en energiegevers zijn en wat ik te bieden heb op de arbeidsmarkt. Hierdoor ben ik meer in mijn kracht gaan staan en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Door middel van goede gesprekken en praktische oefeningen hebben we samen in kaart kunnen brengen welke richting ik op wil gaan en heb ik ook een baan gevonden die daar bij past. Ook zijn mij concrete handvatten gegeven hoe ik mijn CV en motivatiepitch kan verbeteren. Belinda is een warme en betrokken persoonlijkheid, ze neemt de tijd om met je mee te kijken en te zoeken naar oplossingen die out-of-the-box zijn.

Marieke

Mijn ervaring bij Belinda is heel fijn. Ik begon hier met weinig motivatie om naar nieuw werk te zoeken naar veel afwijzingen. Zij heeft vooral gekeken naar waar ik gelukkig van werd en wat mijn motivatoren zijn. Ik heb altijd een heel fijn gevoel gehad tijdens de gesprekken en het heeft geholpen! Ik heb mijn motivatie weer terug gevonden en heb een duidelijker doel wat ik met mijn loopbaan wil en ik ben inmiddels begonnen bij mijn eerste baan. Ik zou haar iedereen aanraden die even vast zit in zijn/haar loopbaan. Als ik in de toekomst weer even vastloop dan kom ik zeker weer terug. 

Ilse

Je hebt mij in aten zien hoe mooi mijn leven is. Positiviteit staat nu voor mij bovenaan. Hoe ik dat heb geleerd? Belinda heeft gesprekken met mij gevoerd en mij daarnaast ook oefeningen laten doen die betrekking hadden op hoe ik mij voelde. Hierdoor kwam ik erachter dat ik niet overal invloed op kan hebben  en bepaalde zaken daarom ook los moet gaan laten. Ik moest gaan bedenken waar ik gelukkig van wordt en dan doelen op gaan stellen om het geluk weer terug te kunnen vinden. Ze heeft mij geleerd stap voor stap bezig te gaan. Ik heb nu het wandelen weer opgepakt en ben gezonder gaan eten. Ik geniet van de mooie momenten met mijn gezin en ben ook dankbaar voor deze momenten. Er is weer geluk en rust in huis.Ik ben trots op mezelf! En daar ben ik Belinda heel dankbaar voor. 

 

bottom of page